Blog

Una quae es omnia deia Isis.

Godin Isis, de ene die alles is. Dit is nogal een titel om te mogen ontvangen of niet? Hoe lastig is het voor ons om deze "titel" waarlijk te ervaren naar de betekenis? 
Als ik eerlijk ben denk ik dat we het nooit eens zullen worden, want elke discussie zal gevoerd worden vanuit ons ego, zo ook vanuit mijn "perspectief".Naarmate de jaren verstrijken nestelen mijn wortelen zich steeds meer. Deze worteling brengt mij een intern conflict. Ik wil namelijk niets opdringen, maar anderzijds wil ik niets liever dan van de daken schreeuwen hoe ik de Godin ervaar en hoe Zij haar vleugels om ons heen slaat. Juist op dit moment voel ik de uiterste behoefte om te delen, iets te vertellen waarvan ik vind dat het Haar doel dient. Ik vraag "Oh Moeder wat moet ik zeggen?"

"Zeg maar niets, want elk woord wat je probeert te gebruiken zal een wapen zijn voor een ander. Zeg maar niets want er zijn vele talen maar niemand kent ze allemaal. Het is pas als je het geheel kunt voelen vanuit je hart dat je Mij zult zien. Ik ben niet het licht maar de mogelijkheid ervan. Ik ben niets van dat alles wat jij jezelf kunt verbeelden maar alles daar voorbij. Ik ben alles en ben niets, de klank van het begin, het chemisch proces van verliefdheid en het lichaam, het besef van Karma.Ik ben niet een naam, maar alles. Verbind met Mij via het pad waar je mij voor het eerst herkende, en wandel mee door het universum."

Tja, wat moet ik nu nog zeggen......

Amma Iset

 Sekhem

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Joomla templates by Joomlashine