Blog

tranenDua Aset,Heil Isis.

Oh grote Moeder, ik lees uw verhalen geschreven door de mensheid en draag het gevoel dat het niet klopt. Een gevoel van schaamte overkomt mij omdat ik geboren ben als man. De uiterlijke wereld wordt geregeerd vanuit een verkeerd mannelijk beeld en ik zie scheuren in het vrouwelijk zijn. Ik huil.

Oh Isis U bent mijn licht en liefde, uw geestelijke voeding heeft mij gemaakt tot wie ik ben, ik draag u op handen en zal uw essentie altijd eren, aanbidden, bewaken en bewaren. Vertel mij waarom voel ik mij gezegend en afwijkend? Als ik kijk naar de wereld vanuit mijn mannelijkheid dan word ik niet begrepen. Het patriarchale heeft mij verbannen want ik pas hier niet tussen, het matriarchale laat mij niet toe want ik ben een man. Word ik gestraft omdat ik man ben? Ik luister naar uw woorden en lees tussen de regels van de geschiedenis door, als ik slaap onder uw vleugels worden Uw woorden duidelijker. Ik bevind mij in Uw wijsheid uitkijkend over de zee.

“Mijn lieve kind al zolang probeer je achter de sluier te kijken terwijl je er al staat, huil niet maar heb vrede met jezelf mijn Asar. In het begin was er niets behalve Ik, er was eenheid en liefde. Noem mij Evolutie (Evalutie) het begin van de mens, Ik ben alles ook jou. Chaos is de bron waarvan het patroon nog niet wordt herkend, men vertaald Mij verkeerd, zoals het hun uitkomt. Ik manifesteerde om orde en liefde te brengen in vorm van Aset en Asar, want ik ben de troon Zij die regeert en bracht de wetten. Als Creatrix van overvloed ben ik Asar, hij die mijn vruchtbaarheid toont in Moederaarde. Het is hij die centraal staat voor het ware mannelijke en de katalysator is voor echte innerlijke liefde. De primitieve mens leerde en dode mijn toonbeeld van vruchtbaarheid en liefde, mijn Asar en stuurde hem terug. Ik was alleen tussen de primitieven en werd bijna vergeten. Ik paste mij aan en ben op zoek naar diegenen die uit Mijn “Huis” komen en mijn genen dragen. Wees geen man maar mijn Osiris, een herder die de weg naar Mijn vruchtbaarheid mag tonen en handhaver van Mijn wetten. Een man die zijn vrouw ziet als mijn tempel en op handen draagt. Wees samen mijn Godinnelijke weerspiegeling!" 

Ik huil, maar nu tranen van vreugde. Niets is wat het lijkt en wij verdwalen in het spel van verdeling. De eerste sluier die Zij draagt is illusie, Haar tweede sluier is twijfel, Haar derde sluier is acceptatie. Wat volgt dat moet nog worden geschreven. Wat Zij duidelijk heeft gemaakt is dat deze wereld zich momenteel bevindt in het oordeel van “Osiris” tijdperk. Als Aset maakte Zij de “wetten” en als Asar zal Zij over ieders hart oordelen en Haar Maát handhaven.

Amma Aset. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Joomla templates by Joomlashine