Disclaimer

Welkom spirituele wereldreiziger.

 

periset logo

Em hotep*. Een disclaimer zou eigenlijk niet nodig moeten zijn maar voor de zekerheid heeft Genisis.nl er toch ééntje geschreven om aan maatschappelijke regeltjes te voldoen. Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Genisis.nl is niet aansprakelijk voor uitkomsten van rituelen en magie zoals wij als publicaties aanbieden. Gebruik van de aanwezige informatie is op eigen risico. 

 

Publicaties zijn vrij te gebruiken mits er geen commercieel gewin is. Alle geschreven teksten zijn opgesteld door de beheerders van Genisis.nl en daarmee dus intellectueel eigendom van de oorspronkelijke auteurs. Materiaal gebruikt van derden komt met vermelding van de bron, dit geldt voor teksten en afbeeldingen en website scripts. Extern gebruikte afbeeldingen komen met vrijwaring, toestemming en met bronvermelding indien beschikbaar of nodig.Gebruikte pictogrammen t.b.v. de social media en astrologie zijn licentievrij. Gebruik van de website-informatie is geen probleem zolang alle bronvermeldingen intact blijven en er een verwijzing naar Genisis.nl wordt gemaakt en niet wordt ingezet voor commercieel gewin in welke vorm dan ook. 

 

Genisis.nl - Het huis van Isis is oorspronkelijk ontstaan in 2001 vanuit de naam Per-Iset. Per-Iset is oorspronkelijk bedacht door M. Isidora Forrest auteur van Isis magic. Per-Iset is de magische werkplaats waarin M. Isidora haar magie en rituelen deelt met de wereld. Per-Iset betekend "Huis van Isis". Alle rechten rondom de naam Per-Iset liggen bij M. Isidora Forrest. Genisis heeft schriftelijke toestemming van M. Isidora Forrest om Per-Iset te gebruiken en daarbij de naam Huis van Isis te dragen. 

 

Genisis.nl heeft het recht de aangeboden informatie, inclusief deze disclaimer, altijd te mogen wijzigen zonder aankondiging. Maakt je veel gebruik van onze website controleer dan regelmatig op wijzigingen, met inbegrip van deze disclaimer.

Namasté
Genisis

 


* "Em Hotep is een oud Egyptische groet en betekent in vrede"pentagramcopyright

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Joomla templates by Joomlashine